Koneoppiminen - Penttilä, Jeremias (2015)
Koneoppiminen on monipuolinen ja tehokas työkalu erilaisiin tehtäviin. Tässä tutkielmassa on tarkoituksena tutustua sekä ohjatun että ohjaamattoman oppimisen yleisimpiin menetelmiin. Tarkoituksena on käsitellä nämä menetelmät yleisellä tasolla niin, että asiasta tietämätön ymmärtää perusperiaatteet miten eri menetelmät toimivat. Tarkempia yksityiskohtia ja matemaattisia algoritmejä ei tulla käsittelemään.