Improvisointi ohjelmistokehityksen työvälineenä - Välimäki, Matti (2016)
Tietojärjestelmien kehittämistä pidetään yleisesti hyvin organisoituna ja suunnitelmallisena tapahtumana. Tämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa, sillä kehittäminen ei aina tapahdu hallinnoidussa ja tiukasti organisoidussa ympäristössä. Etenkin pienten ja epävirallisten järjestelmien kehittämisessä improvisoinnilla on suurehko rooli.