Hyvinvoinnin rakentuminen Tickle Your Fancy -blogissa - Kolari, Eve (2016)
Maisterintutkielma käsittelee hyvinvoinnin rakentumista Tickle Your Fancy -blogissa. Tarkoituksena on selvittää, millaisia hyvinvoinnin representaatioita blogiin rakentuu kielellisten valintojen kautta. Tutkielman tarkoituksena on paljastaa vallalla olevia hyvinvointikäsityksiä ja lisätä ihmisten tietoisuutta niistä. Tutkielman tutkimuskysymys on: Miten hyvinvointia rakennetaan Tickle Your Fancy -blogissa? Apuna vastausten haussa käytetään kahta alakysymystä: 1) Millaisilla sananvalinnoilla hyvinvoinnista puhutaan? 2) Mitä ominaisuuksia hyvinvointiin liitetään?