Kahdeksan viikon maksimivoimaharjoittelujakson vaikutus frisbeegolfin rystyheiton lähtönopeuteen - Kairala, Jukka; Jormakka, Jonne (2016)
Kairala, J. & Jormakka, J. 2016. Kahdeksan viikon maksimivoimaharjoittelujakson vaikutus frisbeegolfin rystyheiton lähtönopeuteen. Liikuntapedagogiikan pro gradu –tutkielma, s. 41., 4 liitettä.