Aging-associated changes in auditory event-related potentials and their correlation to neuropsychological measures - Kirjavainen, Ville (2015)
Ikääntymiseen liittyvät muutokset auditiivisissa herätevasteissa ja niiden yhteys neuropsykologisiin testeihin.