Tärkkelys ja tärkkelysteollisuus

Tässä tutkielmassa tarkasteltiin neljää eniten teollisesti valmistettavaa tärkkelystä (kasveista maissi, kassava, vehnä ja peruna) sekä tärkkelyksien valmistamiseen käytettäviä teknologioita, tuotantomääriä, käyttöä ja maailman markkinoita. Lisäksi tutkielmassa tutustuttiin tärkkelyksen kemiallis...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Lamberg, Hannu
Other Authors: Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Kemian laitos, Department of Chemistry, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: 2016
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/48818
Search Result 1

Tärkkelys ja tärkkelysteollisuus by Lamberg, Hannu, kirjoittaja

Published 2016
JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
Master's thesis