Esineiden internetin hyödyntäminen kuntoon perustuvassa ylläpidossa - Orpana, Lari (2016)
Tässä kandidaatintutkielmassa käydään läpi esineiden internetin ja kuntoon perustuvan ylläpidon pääkohdat. Kerättyä tietoa hyödynnetään esineiden internetin ja kuntoon perustuvan ylläpidon yhteistoiminnan ymmärtämiseen. Tärkeimpänä tavoitteena on selvittää esineiden internetin soveltuvuus ja käyttö osana kuntoon perustuvan ylläpidon toimintaa.