Rakenteiset editorit - Jäntti, Tero (2015)
Työssä tarkastellaan rakenteisia editoreita, erityisesti niiden hyötyjä ohjelmoinnissa verrattuna perinteisiin tekstipohjaisiin editoreihin, sekä vertaillaan erilaisia olemassaolevia rakenteisia editoreita.