English teacher trainees’ perceptions of co-teaching - Matikainen, Susanna (2016)
Samanaikaisopetus (co-teaching) on erittäin ajankohtainen ilmiö tämänhetkisessä koulujärjestelmässä, koska kouluun kaivataan yhä parempia keinoja inklusiivisen kasvatuksen edistämiseksi. Samanaikaisopetusta on tutkittu Suomessa melko laajasti, mutta erityisesti valmiiden opettajien näkökulmasta ja opettajaksi opiskelevien, tulevien opettajien, näkemykset eivät ole juurikaan olleet tutkimuksen kohteina samanaikaisopetusta tarkasteltaessa.