Tiedonkeruun hallinta esineiden internetissä - Keränen, Juha (2016)
Digitalisaatio tuo tullessaan suuria muutoksia käsitykseemme koneiden ja ihmisten vuorovaikutuksesta. Tämä vuorovaikutus syntyy erilaisten tietolähteiden tuottaman tiedon kautta. Tässä tutkielmassa tarkastellaan millaista tietoa tuotetaan ja miten suuria määriä numeerista tietoa tulisi tuottaa, jotta se olisi myöhäisemmässä vaiheessa käyttökelpoista.