Core muscle activity in OLKI Control exercise system and in three conventional abdominal exercises : a pilot study - Pasanen, Tero (2015)
Johdanto. Syvien keskivartalon lihasten aktivoinnin tehostamiseksi on kehitetty uusi, OLKI Control, harjoittelulaite. Tämän pilottitutkimuksen tarkoituksena oli kuvailla lihasaktivaatiota OLKI Control -laitteella tehdyn harjoittelun aikana ja verrata sitä kolmeen muuhun perinteiseen keskivartalon kiertoharjoitteeseen.