Yhdysvaltojen naistaitoluistelijoiden matka lapsuuden unelmasta olympiamitaliin - Potaseff, Iina (2015)
Iina Potaseff (2015). Yhdysvaltojen naistaitoluistelijoiden matka lapsuuden unelmasta olympiamitaliin. Liikuntapedagogiikan laitos, Jyväskylän yliopisto, pro gradu -työ, 91 s.