Suomalaisten uintivalmentajien valmennustyö - teoriaa ja käytäntöä - Kallinen, Ville (2015)
Kallinen, Ville. 2015. Suomalaisten uintivalmentajien valmennustyö – teoriaa vai käytäntöä? Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto. Valmennus- ja testausopin pro gradu – tutkielma, 86s.