"Life is short, talk fast!" : verbal humour in Gilmore Girls - Halttunen, Iina (2016)
Gilmoren tytöt on amerikkalainen televisiosarja, joka seuraa 32-vuotiaan äidin ja 16-vuotiaan tyttären elämää fiktiivisessä Stars Hollow’n pikkukaupungissa Connecticutissa seitsemän vuoden ajan. Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on selvittää, miten Gilmoren tyttöjen verbaalinen huumori rakentuu.