Kohti vuorovaikutteista ja osallistavaa sisäistä viestintää : viestintätoimijuuden edellytykset - Kemppainen, Birgitta (2016)
Tämän tutkimuksen lähtökohtana toimi kohdeorganisaatiossa koettu tarve sisäisen viestinnän kehittämiseksi ja avoimuuden vahvistamiseksi. Kohdeorganisaationa oli eräs Väli-Suomen julkishallinnon asiantuntijaorganisaatio, jonka toiminta perustui pitkälti palveluiden tuottamiseen ja jossa sisäisen viestinnän haluttiin jatkossa painottavan perinteisen tiedonkulun sijaan ennemmin avointa vuorovaikutusta, osallistumismahdollisuuksia sekä tiedon jakamista ja sen kollektiivista rakentamista.