"Vain tosirakkauden teko voi sulattaa jäätyneen sydämen" : kuinka disneyfikaatio on vaikuttanut H. C. Andersenin Lumikuningatar-satuun - Lauttamus, Riikka (2014)
Tutkielman tavoitteena on tarkastella sitä, millä tavoin Disney on muuttanut Hans Christian Andersenin Lumikuningatar-satua adaptoidessaan sitä kokopitkäksi animaatioelokuvaksi Frozen - Huurteinen seikkailu. Aihetta tarkastellaan erityisesti disneyfikaation (vapaa suomennos englannin sanasta "disneyfication") käsitteen kautta.