Vertaistuesta voimaa : erityistä tukea tarvitsevien lasten äitien elämänlaatu ja vertaistukikokemukset - Anttila, Maria; Kaitera, Emmi (2015)
Erityistä tukea tarvitsevan lapsen tuen tarpeet vaikuttavat koko perheen arkeen, ja saattavat kuormittaa vanhempien jaksamista. Vanhemmat voivat esimerkiksi kokea enemmän stressaantumisen tuntemuksia, ja vanhemmuus voi kuluttaa enemmän heidän voimavarojaan. Erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempia kuluttavia tekijöitä ovat esimerkiksi perheelle suunnattujen palveluiden pirstaleisuus ja lapsen tarpeisiin vastaaminen.