Vertaileva tutkimus Ylen ja MTV:n Mestareiden liigan jalkapalloselostuksista keväältä 2013 - Veltheim, Juuso (2015)
Veltheim, Juuso. 2015. Vertaileva tutkimus Ylen ja MTV:n Mestareiden liigan jalkapal-loselostuksista keväältä 2013.” Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntape-dagogiikan pro gradu -tutkielma, 49s.