Tietoturvapolitiikan kehittäminen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä : Siponen & Puhakainen tietoturvapolitiikan kehittämismallin mukaisesti - Siermala, Jenni (2015)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, kuinka Siposen ja Puhakaisen tietoturvapolitiikan kehittämismallia toteutetaan ja kehitetään käytännössä. Se koostuu neljästä lähtökohdasta. Kirjallisuudesta ei löydy tietoturvapolitiikkaa, joka olisi toteutettu tämän mallin mukaisesti. Lisäksi tutkimuksessa selvitetään mallin soveltuvuutta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä (PPSHP).