Yksinäisyyden kokeminen nuoruusiässä : WHO-Koululaistutkimus - Perälä, Maiju (2015)
Maiju Perälä (2015). Yksinäisyyden kokeminen nuoruusiässä. WHO-Koululaistutkimus. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma, 93 s., 9 liitettä.