Paperivaltikka : arkistolaitos ja asiakirjahallinto poliittisen vallan välineinä Preussissa 1848-1918 - Kanerva, Jonne (2015)
Tutkielman tavoitteena on osoittaa, miten Preussin valtio käytti arkistolaitosta ja asiakirjahallintoa politiikkansa välineinä ja legitimiteettinsä tukemiseen vuosina 1848–1918.