"I just saw someone die omfg" : multimodal representations of the shooting of Michael Brown on Tumblr - Aarnio, Anni (2015)
Tämän tutkielman aiheena on tutkia suosiotaan kasvattavan sosiaalisen median sivuston Tumblrin rakentamia representaatioita postauksissa, jotka jatkuvasti käsittelivät tavalla tai toisella Yhdysvalloissa, Fergusonin kaupungissa elokuussa 2014 tapahtunutta poliisin ja tummaihoisen nuoren miehen, Michael Brownin, välistä yhteenottoa jossa Brown sai surmansa. Ampumatapaus ja sitä seuranneet mielenosoitukset saivat huomiota sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa.