Milloin riitän itselleni? : viulistin työn vaikutus minäkäsitykseen - Ollula, Siru-Lina (2015)
Tämä on tutkimus identiteetistä, muusikkoudesta, motivaatiosta sekä viulun vaikutuksesta minäkuvaan ja itselle riittämisen kokemiseen.rTutkimuksessani pyrin saamaan selville, mitkä asiat vaikuttavat ammattiviulistin kokemukseen itselleen riittämisestä. Isossa osassa ovat minäkäsityksen teoria, motivaatio ja ammatillisen identiteetin muodostuminen.