Yhteistoiminnallinen oppimateriaali alakoulun valmistavaan opetukseen - Tukiainen, Mirka (2015)
Tukiainen, Mirka. 2015. Kasvatustieteen ja suomen kielen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos ja kielten laitos.