"I ate an apple today" : suitability of Facebook posts and reactions to norm violations - Välimäki, Ville (2015)
Facebook on yksi maailman suosituimmista sosiaalisista verkostoitumissivuista. Käyttäjät esiintyvät Facebookissa pääsääntöisesti omilla nimillään, kirjoittavat lyhyitä tekstejä verkostolleen ja jakavat muuta materiaalia avoimesti. Facebookia ja sosiaalista mediaa on tutkittu paljon erilaisista näkökulmista, mutta Facebookiin kirjoituksen aiheista ei ole paljoa tutkimusta.