Koiramaisen todelliset ja lapselliset kertojan piirteet : koirakertojan tarkastelua Spencer Quinnin teoksessa Thereby hangs a tale, a Chet and Bernie mystery - Saarinen, Jesse (2015)
Prooseminaarityö, jossa tarkastellaan Spencer Quinnin teoksen Thereby Hangs a Tale -teoksen koirakertojan representaatiota narratologian ja ekokritiikin näkökulmasta. Huomion kohteena ovat kertojan ominaisuudet, kerronta tyyli ja kertojan asema teoksessa. Lisäksi tekstissä verrataan kertojan piirteitä tyypilliseen lastenkirjallisuuden kertojahahmoon.