Syria from afar : how journalists in Finland and Germany cover the first YouTube war - Kovanen, Inka (2015)
Miten uutisoida kaukaista sotaa, johon on vaikea ellei mahdoton päästä paikan päälle? Miten kertoa sodasta, jonka pääasialliset tietolähteet ovat sodan eri osapuolten media-aktivistit, hallitusta tukevat viestimet ja islamistitaistelijat, jotka kaikki rummuttavat omaa versiotaan tapahtumista? Ja ennen kaikkea: miten niiden esittämät väitteet, jotka usein vielä tulevat sosiaalisen median välityksellä, voi tarkistaa?