Supporting employee engagement with internal communication for high reliability - Karjalainen, Annamari (2015)
Tämä pro gradu-työ tarkastelee kirjallisuuden ja empiirisen tutkimuksen avulla työntekijöiden sitoutumista organisaatioissa, joiden toiminnalle korkea luotettavuusvaatimus on edellytys. Työntekijöiden sitoutuminen ja sen merkitys organisaation menestykselle on noussut kiinnostuksenkohteeksi niin käytännössä kuin akateemisen tutkimuksen piirissä. Sisäinen viestintä on yksi väline jolla sitoutumista voi tukea organisaatiossa, ja sillä on myös merkitystä organisaation toimintavarmuudelle.