Advantages of Docker - Vase, Tuomas (2015)
Docker on avoimen alustan sovellus, joka pystyy pakkaamaan sovelluksen kaikkien tarvittavien riippuvuuksien kanssa yhteen virtuaaliseen pakettiin, eli konttiin, ja tätä teknologiaa kutsutaan konttiteknologiaksi. Näitä kontteja ohjelmistokehittäjät ja järjestelmäasiantuntijat voivat rakentaa, lähettää ja ajaa helposti hajauttettujen ympäristöjen sisällä. Tämä teknologia antaa valtavia etuja yrityksille uudenlaisen siirrettävyyden, skaalautuvuuden, nopeuden jakamisen ja ylläpidon muodossa.