Mobile game monetization - Foxell, Nico (2015)
Mitä rahallistamis menetelmiä on olemassa mobiilipeleille? Entä mitä täytyy ottaa huomioon sovellettaessa tiettyä rahallistamis menetelmää tiettyyn pelityyppiin? Tässä kandidaatintutkielmassa perehdytään siihen mitä mobiilipelit ovat, mikä on Apple App Store, millaisa eri pelityypepjä on, mitkä ovat eri rahallistamismenetelmät mobiilipeleille ja lopuksi rahallistamismenetelmiä käyttöönotettaessa huomioitavia asioita käsitellään luvun verran. Tukimustuloksena esitellään muutama potenttiaalinen rahallistamismenetelmä. Sekä tehdään selväksi että rahallistamismenetelmän valinta on riippuvainen pelistä. Erilaisilla peleillä ja rahallistamismenetelmillä on eri laatuvaatimukset.