Viestintää kansainvälisessä innovaatioverkostossa - Simula, Mika (2015)
Tässä empiirisessä pro gradu –työssä tarkastellaan viestintäsuunnitelman toteuttamista kansainväliselle innovaatioverkostolle. Verkostoon kuului niin yliopistoja kuin julkisia ja yksityisiä organisaatioitakin. Verkoston tavoite oli luoda toimintatapoja innovaatioiden kehitykseen, testaamiseen ja levitykseen hyödyntäen erilaisten organisaatioiden ja eri maiden tuomia etuja. Suomalaisen yliopiston koordinoimaan verkostoon kuului noin 70 organisaatiota seitsemästä eri maasta.