Opettajuus perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa 2014 - Lassila, Niko; Matilainen, Katariina (2015)
Tutkimuksemme käsittelee opettajuutta vuoden 2014 perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden yleisen osan luvuissa 3, 4, 6 ja 14.1-14.3.