Erityisopettajien kokemuksia oppilashuoltoryhmän moniammatillisesta yhteistyöstä - Rikkola, Ville-Pekka (2015)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää millaisia kokemuksia erityisopetta- jilla on oppilashuoltoryhmien moniammattillisesta yhteistyöstä. Tutkimuksen