Ikääntyneiden kotona asuvien henkilöiden tyydyttymättömät osallisuuden tarpeet - Lepistö, Kukka-Maaria (2015)
Ikääntyneiden ihmisten kuuluu saada osallistua yhteiskuntaan. Osallisuutta pidetään aktiivisen ikääntymisen yhtenä piirteenä. Jos ikääntynyt on kykenemätön osallistumaan haluamaansa toimintaan, muodostuu tästä tyydyttymätön osallisuuden tarve. Tutkielman tarkoituksena oli selvittää tyydyttymättömään osallisuuden ja ulkoilun tarpeeseen yhteydessä olevia tekijöitä yli 65 – vuotiailla kotona asuvilla henkilöillä.