Laaja-alaiset osaamistavoitteet opetus- ja kasvatustyön perusteina : perusopetuksen opettajien näkökulmia - Lindfors, Krista; Rahikainen, Tiia (2015)
Lindfors, Krista ja Rahikainen, Tiia. 2015 LAAJA-ALAISET OSAAMISTAVOITTEET KASVATUSTYÖN PERUSTANA. PERUSOPETUKSEN OPETTAJIEN NÄKÖKULMIA. Perusopetuksen opettajien näkökulma. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden laitos. Erityispedagogiikan laitos ja Opettajankoulutuslaitos. 78 sivua.