Opetusmenetelmät heterogeenisen ryhmän liikuntataitojen harjoittelussa - Leppä, Niko; Ojanen, Heta (2015)
Tutkimuksen päätarkoituksena oli löytää heterogeenisille liikuntaryhmille sopivia opetusmenetelmiä. Tarkastelun kohteena oli liikuntataitoharjoittelu motorisesti taitavan ja taidoiltaan heikon oppilaan näkökulmista. Tutkimuksen kohderyhmän ikävariaatio oli suuri sisältäen esikouluryhmän ja perusopetuksen kolmannen sekä seitsemännen luokan liikuntaryhmän. Ryhmät olivat liikuntataitojen osalta heterogeenisia.