Näkemyksiä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin välisistä verkostoista - Sunnari, Minna (2015)
Tässä tutkimuksessa selvitetään toimijoiden näkemyksiä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin välisistä verkostoista. Tutkimuksella haetaan vastauksia siihen, millaisena kentän toimijat ja sektorit nähdään, millaisia verkostot ovat ja millaista sosiaalista pääomaa näissä verkostoissa ilmenee. Tutkimusympäristönä on sosiaali- ja terveysalan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden kenttä Kuopion alueella.