Näkövammaiset Ylen verkkopalvelun käyttäjinä - Manninen, Elias (2015)
TIIVISTELMÄ Manninen, Elias. 2015. Näkövammaiset Ylen verkkopalvelun käyttäjinä. Erityispedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Erityispedagogiikan yksikkö.