Konservaattoreiden työllistyminen Suomessa 2014 - Tiainen, Erika (2015)
Pro gradu -tutkielman aiheena on selvittää suomalaisen konservointialan tilannetta vuonna 2014. Tutkielma koostuu kahdesta osasta.