Kiitollisuuden harjoittaminen itsehoitomenetelmänä : 28 runoa kiitollisuuden voimasta - Lehtonen, Lenita (2015)
Lenita Lehtonen (2015). Kiitollisuuden harjoittaminen itsehoitomenetelmänä. 28 runoa kiitollisuuden voimasta. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma, 80 s., 2 liitettä.