Yksityisyrittäjyys tulevaisuuden työmallina IT-alan välittäjäorganisaatiossa : case-tutkimus - Uppala, Anni (2015)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on kuvata yksityisyrittäjyyttä välittäjäorganisaation kautta asiantuntijatyön konseptina IT-alalla sekä lisätä työmuodon tunnettuutta. Tavoitteena on lisäksi selvittää, miten työmuodosta saisi entistä houkuttelevamman niin yritysten kuin työntekijöidenkin näkökulmasta. Työmuodolle halutaan myös löytää mahdollisia kehitysideoita sekä pohtia, voisiko se mahdollisesti soveltua myös muille toimialoille sekä tarkastella, miltä työmuodon tulevaisuus näyttää.