Riittämätön liikunta yhteiskunnallisena ongelmana : eduskunnan liikuntapoliittiset täysistuntokeskustelut toimikaudella 2011-2015 - Öyttenmaa, Pasi (2015)
Tässä pro gradu -tutkielmassa analysoidaan eduskunnan täysistuntojen liikuntapoliittisia keskusteluja keskittyen niiden keskeisimpään kysymykseen, terveyden ja työkyvyn kannalta riittämättömään liikuntaan. Lisäksi tutkielmassa pohditaan riittämätöntä liikuntaa yhteiskuntapoliittisena ongelmana sekä tarkastellaan liikuntapolitiikkaa osana laajempaa yhteiskunnallista kontekstia.