Uusliberalismin aika : Suomen veropolitiikka vuosina 1987-2007 oikeudenmukaisuuden ja tehokkuuden valossa - Kalliokoski, Sami-Pekka (2015)
Tutkimuksessa tarkastellaan Suomen veropolitiikan muutosta vuosien 1987–2007 aikana. Selvitän, miten ja miten paljon Suomen verotus on muuttunut tutkimuksen aikavälillä oikeudenmukaisuuden ja tehokkuuden näkökulmista. Lisäksi tarkastelen sitä, johtaako tehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden samanaikainen tavoittelu väistämättä ristiriitaan.