Henkilöiden väliset heikot ja vahvat siteet hajautetussa työssä : yhteistyötä tukevat teknologiat - Torro, Osku (2015)
Lähivuosien teknologinen kehitys ja muutokset globaalissa taloudessa ovat muuttaneet monien alojen toimintaympäristöä merkittävästi. Ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa informaatioteknologian avulla niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Erityisesti tietotyössä on kasvava tarve hajautetulle työlle ja joustaville työjärjestelyille. Oikean yhteistyöteknologian valinta on yrityksille merkittävä liiketoimintaan vaikuttava tekijä. Tutkielman aiheena on tutkia henkilöiden välisiä siteitä (heikkoja ja vahvoja) ja sitä, kuinka niitä voidaan luoda tai ylläpitää yrityksessä tai organisaatiossa sosiaalisten ohjelmistojen avulla.