Vihreän IT:n tarjoamat hyödyt julkishallinnon organisaatioille - Honkanen, Taina (2015)
Vihreä IT on noussut merkittäväksi huomionaiheeksi yrityksissä ja organisaatioissa. Informaatioteknologia on merkittävässä asemassa sekä tuottamassa ympäristöhaittoja että mukana niiden ehkäisyssä. Tämä tutkielma on tehty kirjallisuuskatsauksena ja sen tavoitteena on selvittää millaisia hyötyjä vihreän IT:n käyttö tarjoaa julkishallinnollisille organisaatioille. Tutkielmassa selviää, että suurimmat hyödyt julkishallinnon puolella voidaan saavuttaa energiatehokkuutta parantamalla, kasvihuonekaasuja vähentämällä ja ympäristöjärjestelmien käyttöön panostamalla.