Alakoulun opettajat motoriikan arvioijina - Kuikka, Henna (2015)
Kuikka, Henna 2015. Alakoulun opettajat motoriikan arvioijina. Kasvatustieteen pro gradu –tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos.