How Finnish companies use social media in China, and are cultural differences taken into account? - Markkanen, Sami (2015)
Tässä Pro Gradu työssä tutustutaan Kiinan sosiaaliseen mediaan ja siihen, kuinka suomalaiset yritykset hyödyntävät kiinassa satavilla olevia sosiaalisen median palveluita. Kiinassa pääsy länsimaisiin sosiaalisen median palveluihin (esim. Facebook ja Twitter) on estetty, mutta tarjolla on vastaavia palveluita, kuten Sina Weibo.