Voiko peleistä oppia? : digitaalisten musiikkipelien hyödyntäminen pianonsoiton opiskelussa - Nieminen, Reetta (2015)
Tässä kandidaatintutkielmassa pohdin digitaalisten musiikkipelien käyttöä soitonoppimisen sekä -opettamisen apuvälineenä. Oppimista tapahtuu muuallakin kuin vain koulussa tai soit-totunneilla. Kehittyvä teknologia mahdollistaa uusia tapoja oppia musiikkia, esim. soi-tonoppimispelien avulla. Lähdin selvittämään, millaisia nämä pelit ovat ja miten soitono-pettaja voisi hyödyntää niitä työssään.