Kodin lukuympäristö lukutaidoltaan eroavissa ryhmissä - Jalli, Iida; Puranen, Elina (2015)
Jalli, Iida & Puranen, Elina. 2015. Kodin lukuympäristö lukutaidoltaan eroavissa ryhmissä. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos.