From print to online : how lifestyle magazine editors-in-chief perceive advertising influence - Suhanko, Elina (2015)
Tämän pro gradun tarkoituksena on tutkia päätoimittajien näkökulmasta mainonnan vaikutusta lifestyle-lehtiin. Lifestyle-lehdet tekevät palvelujournalismia, joka näkee lukijat kuluttajina. Tutkimuksen tarkoituksena on myös lisätä tietoutta lifestyle-lehdistä.